2010. december 19., vasárnap

Programok év végéig

Gyerekek, ma (december 19.) délután feldíszítjük a fát, plusz próbálunk a nyugdíjas karácsonyra, ne rohanjatok el az alkalom után. Ha már itt tartunk gyertek 4-re próbálni.

Holnap (december 20.) nyugdíjas karácsony 2 órától, 1-re legyetek ott ha tudtok!

December 22.-én, szerdán lesz az alkalom (este 6 óra) után az ifikarácsony, együtt is megemlékezünk Jézus születéséről, reméljük jelen lesz az ünnepelt (Révész tesó után szabadon). Azért a világgal való szolidaritás képen mi is fogunk nagyot kajálni és ajándékot adni-kapni, remélem erre az áldozatra mindenki hajlandó.

December 24.-én este megyünk a gyülekezetből jó-páran énekelni, aki szeretne jönni de nem tudja mikor-hol-hogyan-kivel-egyáltalán az intézkedjen ez ügyben, például Nonónak kellene minél hamarabb szólni.

December 31.-én ifi szilveszter lesz, csapunk egy bulit keresztény módra (eszünk-iszunk-játszunk-dicsőítjük-az-Urat-beszélgetünk-stb). Gyertek el és hívjatok barátokat, ismerősöket, rokonokat, újságkihordó fiút.
Az esti gyülekezeti alkalom után lesz (amin nem mellesleg előadjuk a karácsonyi színdarabot), azt hiszem hat óra körül (később pontosítok) kezdődik, egészen reggelig. A srácok jó kis vetélkedővel készülnek, illetve lesz tehetségtelenség-kutató verseny is, aki valamiben nagyon tehetségtelennek érzi magát, vagy van amit elképesztően rosszul tud előadni, az bátran próbáljon szerencsétlenséget, értékes nyeremények várnak a legbénábbakra (gondolom). A nevezés természetesen ingyenes, a verseny előttig bármikor bárki nevezhet, nálam (Andrisnál) kell jelentkezni. Nyugodtan lehet az estére sütivel, tűzijátékkal készülni, alkohollal kevésbé. Szóval mindenkit szeretettel várunk!

2 megjegyzés:

  1. Andris írja: >>"aki valamiben nagyon tehetségtelennek érzi magát, vagy van amit elképesztően rosszul tud előadni, az bátran próbáljon szerencsétlenséget, értékes nyeremények várnak a legbénábbakra (gondolom)."<< "Bikicsunáj",és társai előnyben...? [;<-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyjából, bár szoros lesz a mezőny ;)

    VálaszTörlés