2011. június 17., péntek

Múzeumok éjszakája!


Sziasztok!

Most ifin beszéltük, hogy milyen jó lenne ifi programnak, hogy elmegyünk együtt a múzeumok éjszakájára(elvileg 1300 Ft), vihetnénk fotógépet, meg kaját, meg ilyesmit szerintem. Elvileg 4 órakor odamegyünk a gyülihez, imádkozunk az evangélizációért, meg balatonszemesért, meg még egy csomó mindenért, amire a Szentlélek indít, hú de baptistás ez a kifejezés, pedig tényleg, ez így van, és majd onnan megyünk együtt a múzeumok éjszakájára. Éés másnap, aki jön a város szépítő táborra azzal megbeszéljük, hogy mikor hol, meg ilyenek és utána pedig, elvileg délután f2-re megyünk a királyerdei templomba, arra a közös ifjúságira, amit a református ifi szervez.
Hú, töményen ennyi. Ha kihagytam valamit, írjátok le.
Jaaa, meg sztem valaki megnézhetné a programokat, hogy mik lesznek, hova lehet menni, és egy konkrét tervvel mehetnénk, hogy ne ott találjuk ki. (Meg Andris mondta, hogy ne a nagyon népszerű helyekre menjünk, mert oda nem férünk be.)
Na most már tényleg befejeztem.

Helló:)

2 megjegyzés:

  1. igen, tényleg készüljetek fel a tömegre. a legfelkapottabb helyeket (természettudományi, terror háza, millenáris, ability park stb.) mindenképp hagyjátok ki, mert teljesen elveszi az élményt, hogy tolongás van, és forróság. Meg érdemes szerintem előre összeállítani a programot, mert járnak ugye múzeum járatok, és jó, ha tudjátok melyik, mikor, hova megy.(buszok: http://www.muzeumokejszakaja.hu/index.php?page=kozlekedes
    )
    de mindenképpen jó élmény, csak tényleg jól kell helyet választani.

    VálaszTörlés
  2. ja, és plusz pulcsi, vagy akár egy pokróc jól jöhet, éjjel/hajnalban ígyis-úgyis hűvös van.

    VálaszTörlés